Hemeroteca

  Nou web institucional Estrenem el nou web de l'ajuntament 28 de febrer de 2015
  L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.
  Festa major de la primavera 28 de febrer de 2017
  Festa major de la primaveraFesta major de la primavera
  Festa de la primavera Del 28 de febrer al 24 de març de 2017
  Festa de la primaveraFesta de la primaveraFesta de la primaveraFesta de la primaveraFesta de la primaveraFesta de la primavera
  Acte presentació Toponímia viva de Sora 10 d'abril de 2017
  L'Ajuntament Sora ha col.laborat en l'edició de la publicació anomenada "TOPONÍMIA VIVA DE SORA" realitzada per Francesc Navarro Coma, que es va poder gaudir d'aquesta publicació tant important i assistir a l'acte de presentació el dia 12 de març a la sala polivalent del mateix Ajuntament. 
  Festa local Sant Isidre 15 de maig de 2017
  Presentació Naturàlia.cat 8 de juny de 2017
  Enguany la campanya VIUELPARC del Castell de Montesquiu presenta NATURÀLIA.CAT, un aparador per compartir el que es fa de bo i millor en el conjunt de tots els parcs.
  Xerrada taller 9 de juny de 2017
  29 de juny - Festa Local 9 de juny de 2017
  Xerrada taller 9 de juny de 2017
  Xerrada taller 14 de juny de 2017
  Taller "Com podem reduir la despesa energètica de la casa i el negoci"
  Foto Acte presentació "Toponímia viva de Sora" 22 de juny de 2017
  L'Ajuntament de Sora ha col.laborat en l'edició de la publicació anomenada "TOPONÍMIA VIVA DE SORA", realitzada per Francesc Navarro Coma. 
  Festa Major de Sora Del 30 de juny al 2 de juliol de 2017
  Foto Visita a Sora de la delegada del Govern a la Catalunya Central 11 de juliol de 2017
  El dia 28 de juny, la delegada del Govern a la Catalunya Central s'ha reunit a l'Ajuntament amb l'alcaldessa, Janna Locher, un any després de la inauguració del nou edifici de l'ajuntament i al qual també hi va assistir acompanyant a la Consellera Meritxell Borràs. L'essència d'un municipi poblacionalment petit i territorialment extens ha estat present en la trobada, i molt dels temes tractats s'han vinculat a aquest fet. Així l'alcaldessa i delegada han pogut intercanviar impressions vers el projecte educatiu del municipi, la necessitat d'arranjament de camins, el transport, la seguretat, i diferents aspectes vinculats amb l'abastament i depuració d'aigua. Vilagrà s'ha compromès a donar tràmit dels requeriments i necessitats del municipi als diferents departaments responsables de la Generalitat amb vocació de donar resposta favorable als plantejaments efectuats.
  Curs manipulador d'aliments a Sora Del 12 a les 16.00 h al 13 de juliol de 2017 a les 21.00 h
  Assessorament clàusules abusives en prèctes hipotecaris 26 de juliol de 2017
  La Diputació de Barcelona, amb la col.laboració amb el Col.legi d'advocats de Vic, ha posat a disposició de les persones consumidores, un servei d'orientació jurídica per a qui senti afectat per a clàusules abusives en les seves contractacions amb entitats bancàries. Això inclou els afectats per a clàusules sòl, però també per d'altres tipus de clàusules abusives.
  Les veus del parc, llegendes de Sora 10 de setembre de 2017
  Un espai acollidor on escoltar històries i potser també explicar-les a la plaça de Can Corominas. Aquesta actuació està inclosa dins els actes del programa VIU EL PARC, organitzats per la Diputació de Barcelona.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44