Salutació de l'Alcalde

Estimats veïns i veïnes,

Des de les passades eleccions municipals tinc la responsabilitat i l’orgull de ser l’actual alcalde de Sora. Juntament amb el meu equip afrontem aquest mandat carregats d’il·lusió i amb moltes ganes de començar a executar totes aquelles idees que vam presentar-vos durant la campanya electoral.

Som un equip jove i renovat, amb moltes ganes de treballar per Sora i amb la gran sort de poder-hi viure i treballar, cosa que ens dóna una visió molt àmplia de les dificultats que pot tenir viure en un poble tan petit i disseminat. El manteniment i la millora dels serveis, el benestar de les persones grans o el desarrelament del jovent seran un dels punts on posarem els nostres esforços.

Volem que us sentiu plenament orgullosos de Sora i de la seva gent, i és per això que us convidem a venir a l’Ajuntament per qualsevol problema o idea que pugueu tenir. Sora el fem entre tots, cuidem-lo i estimem-lo, és el poble que deixarem als nostres fills i hem d’intentar, entre tots, que cada dia sigui una mica millor.

Moltes gràcies per la vostra confiança!!

Josep M. Isern Casaramona

Alcalde

Darrera actualització: 13.12.2023 | 11:16
Darrera actualització: 13.12.2023 | 11:16