Notícies

 • església Inauguració de les pintures de l'Església 23 de maig de 2022

  El diumenge 28 de maig es farà la presentació de la restauració de les pintures de l’Església de Sant Pere de Sora, realitzades per l’empresa Vicus SCP entre els anys 2019 i 2020. Aquest acte s’havia de realitzar un cop finalitzades les obres, però degut a la pandèmia s’ha anat posposant.

              La presentació començarà  a la sala polivalent de l’Ajuntament a les 11:30h amb una projecció de fotos de l’abans i el després de la restauració, conduït per Mireia Farrerons Ballús i Francesc Tornero Ramera, tots dos de Vicus SCP, empresa de conservació i restauració del patrimoni artístic. L’explicació continuarà amb una visita guiada a l’Església, on es van podran contemplar totes les obres i també resoldre tots els dubtes o curiositats que vagin sorgint.

              L’acte estarà acompanyat pel Reverend Senyor Arxipreste Jordi Sala i del Rector de la parròquia Mn. Jean Pierre Citenga, i també comptarem amb la veu de mezzosoprano de Clàudia Andreu Muñoz, veïna de Sora i alumna del Conservatori de Música de Barcelona, que ens interpretarà dues peces.  La diada es clourà amb un vermut popular a davant de l’Església, que anirà a càrrec de la Junta Parroquial.

              Hi esteu tots convidats!!!

 • extra Extraescolars de futbol 17 de maig de 2022

  🔊 L'Ajuntament de Sora, amb la col·laboració de Diputació de Barcelona, organitza unes extraescolars de futbol, destinada a infants de 3 a 16 anys.

  📍 Començaran el mes de juny

  ℹ️ De 18h a 19:30h a la pista poliesportiva

  Per més informació podeu trucar a l'Ajuntament de Sora o bé a en Josep M. Casas (690 11 06 81)

  Adjuntem tríptic informatiu.

 • casal Casal d'estiu del Bisaura 16 de maig de 2022

  🔊 L'AFA de l'Escola El Rocal i l'AMPA de l'Escola Segimon Comas promouen, amb la col·laboració dels Ajuntaments del Bisaura, un casal d'estiu per infants a partir de 3 anys. 

  📍 Del 27 de juny al 29 de juliol

  ℹ️Horari 9h a 13h (amb opció d'acollida i servei de carmanyola)

  🚴‍♀️Excursions BTT, 🎨activitats creatives, 🌿coneixement de l'entorn, 💦piscina i molt més! 

  Adjuntem tríptic informatiu.

 • sant isidre Festa de Sant Isidre 3 de maig de 2022

   

  Un any més, Sora celebrà la festa de Sant Isidre, patró dels pagesos. Aquest any ho va fer amb una exposició de bestiar i una mostra d'eines i màquines relacionada amb el sector de l'agricultura i la ramaderia. A continuació es va fer el dinar popular, convidat per l'Ajuntament.

   

  Us deixem un enllaç amb fotos. Gràcies per participar-hi!!!

   

  https://photos.google.com/share/AF1QipOsSJhqDNiD7rKm7LGyTLKgvP6eANaZzkSD-OqMwsQbyboF55aCbBx99CL11Gy-xw?key=WUtaZE9uemtVUnNLLXpLNFpBVnNMNkVJdVp4R0Z3

 • energia Xerrada informativa sobre energia 27 d'abril de 2022

  Què passa amb l'energia? Com puc reduir la meva factura?

  Us deixem l'enllaç de la xerrada que va tenir lloc el dia 9 de maig a la biblioteca.

  https://www.youtube.com/watch?v=8tfEbeVnMO8

 • Impost sobre les emissions de CO2: informació per a la ciutadania 26 d'abril de 2022

  Us informem que el padró provisional dels vehicles que tributen per l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica es podrà consultar a la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya a partir del proper 1 de maig. Aquest tribut afecta totes les persones (físiques i jurídiques) que siguin titulars d’un vehicle (turisme, furgoneta o motocicleta) amb domicili fiscal a Catalunya el 2021.

   

  Adjuntem díptic informatiu. També trobareu la informació general relacionada amb l’impost a atc.gencat.cat/impostco2.

 • Música a la gespa 24 d'abril de 2022

  Enguany, el festival Música la gespa canvia de format i es farà tots els diumenges de maig, un al Castell de Besora i la resta al Castell de Montesquiu,

   

  Tota la informació del festival la trobareu a la web www.musicaalagespa.cat o bé al tríptic informatiu adjunt.

 • pasqua Festa de Pasqua 6 d'abril de 2022

  Arriba la Pasqua, i a Sora ho fa carregada d'activitats.

   

  El dissabte 16 d'abril gaudirem d'una gimcana familiar, i el diumenge 17 gaudirem de la presentació de dos llibres d'en Josep de Sora, de la Missa de Pasqua, de l'esperada Rifa d'Ous i d'un concert de final de festa amb Besora Acústic Band!

   

  Us adjuntem tota la informació. Us hi esperem a tots!!

 • Avís per empreses 6 d'abril de 2022

  S'adjunta informació de l'Organisme de Gestió Tributària, on es comunica que totes les empreses privades estan obligades a relacionar-se amb l'Administració de forma telemàtica.

 • fàcil Fem-ho fàcil!! 5 d'abril de 2022

  L'Ajuntament de Sora s'ha adherit al programa Fem-ho fàcil de Diputació de Barcelona. És un canal de suport telefònic a la ciutadania en la relació electrònica amb el seu Ajuntament i és gratuït.

   

  Amb aquest servei gratuït la Diputació de Barcelona dóna suport en aquesta relació telemàtica. Adjuntem horaris i tota la informació corresponent.

 • Incidències recepció TDT 15 de març de 2022

  S'adjunta comunicat d'incidències sobre la recepció de TDT.

 • recollida Recollida per Ucraïna 4 de març de 2022

  L'Ajuntament de Sora, en col·laboració amb l’associació És per tu ” ha habilitat l'Ajuntament com a punt de recollida per productes de primera necessitat, aliments i material farmacèutic.

  Per més informació podeu trucar a les oficines muncipals (de 9h a 14h).

 • cartell Programa DPODual Sector Forestal per a joves 10 de febrer de 2022

  Des del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura s'inicia el projecte de formació professional ocupacional dual en el sector forestal, subvencionat 100% pel SOC.

  S'ha concedit un projecte de formació dual en el sector forestal adreçat a 8 joves.

  Més informació adjunta.

 • ús mòbil Taller d'ús de telèfon mòbil 8 de novembre de 2021

  Taller pràctic on aprendrem a treure-li profit al telèfon mòbil: ajustaments, contactes, aplicacions, whatsapp, fotos, arxius, vídeotrucades, xarxes socials...

  Porta el teu telèfon mòbil!

  Horari: 10 i 17 de novembre de 10 a 12h del matí

  Lloc: Sala de la Biblioteca de l'Ajuntament de Sora

  Més informació: 93 852 91 93

 • Estafa a persones grans 26 d'octubre de 2021

  Des de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vic s'informa que darrerament s'ha tingut coneixement d’una nova modalitat d’estafa, i en aquest cas els destinataris són les persones grans. Alguns ciutadans han rebut una carta física de l’Institut Nacional de la Seguretat Social que els demanen una sèrie de dades personals amb l’excusa que tindran un increment de les prestacions econòmiques i que han d’actualitzar les dades. NO HO FEU. En cas de dubte podeu adreçar-vos a les oficines de l'Ajuntament o bé trucar al telèfon 112. sota cap concepte.

  Adjunt trobareu més informació, i també una carta model de l'estafa.

 • Impost sobre emissions de CO2 14 d'octubre de 2021

  Enguany s'implantarà el nou impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica, un tribut de fiscalitat verda. La recaptació es destinarà íntegrament a accions de millora de l'entorn i del transport públic, al foment de les energies renovables i els vehicles nets, i a impulsar la mobilitat sostenible, la gestió dels parcs naturals i la recerca.

  El padró provisional dels vehícles que tributen per l'impost es podrà consultar a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya a partir de l'1 de maig del 2021.

  Més informació a https://atc.gencat.cat/ca/tributs/impost-emissions-vehicles/

 • Nova app MY112 4 d'octubre de 2021

  Des de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Vic s'informa d’una aplicació, ja existent, anomenada My112.

  Aquesta aplicació es pot descarregar a tots els dispositius, i té una sèrie d’avantatges respecte a la tradicional trucada al telèfon d’emergències 112. Una d’elles, per exemple, és facilitar a la sala d’emergències la ubicació en temps real del dispositiu que fa la trucada.

  Al següent enllaç hi trobareu tota la informació. https://112.gencat.cat/ca/consells_i_recursos/recursos/app-per-a-dispositius-mobils/

  Per a qualsevol consulta o dubte restem a la vostra disposició.

 • EL TROBADOR! Nova edició d'El Trobador 21 de juny de 2021

  Ja teniu disponible en format digital la sisena edició d'El Trobador!

  Tota la crònica de l'activitat municipal.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49