Notícies

 • Impost sobre les emissions de CO2: informació per a la ciutadania 26 d'abril de 2022

  Us informem que el padró provisional dels vehicles que tributen per l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica es podrà consultar a la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya a partir del proper 1 de maig. Aquest tribut afecta totes les persones (físiques i jurídiques) que siguin titulars d’un vehicle (turisme, furgoneta o motocicleta) amb domicili fiscal a Catalunya el 2021.

   

  Adjuntem díptic informatiu. També trobareu la informació general relacionada amb l’impost a atc.gencat.cat/impostco2.

 • pasqua Festa de Pasqua 6 d'abril de 2022

  Arriba la Pasqua, i a Sora ho fa carregada d'activitats. El dissabte 16 d'abril es va organitzar una gimcana familiar, i el diumenge 17 la presentació de dos llibres d'en Josep de Sora, de la Missa de Pasqua. A la tarda l'esperada i única  Rifa d'Ous i d'un concert de final de festa amb Besora Acústic Band!

     Us deixem un enllaç amb fotos Pasqua 2022

 • Avís per empreses 6 d'abril de 2022

  S'adjunta informació de l'Organisme de Gestió Tributària, on es comunica que totes les empreses privades estan obligades a relacionar-se amb l'Administració de forma telemàtica.

 • fàcil Fem-ho fàcil!! 5 d'abril de 2022

  L'Ajuntament de Sora s'ha adherit al programa Fem-ho fàcil de Diputació de Barcelona. És un canal de suport telefònic a la ciutadania en la relació electrònica amb el seu Ajuntament i és gratuït.

   

  Amb aquest servei gratuït la Diputació de Barcelona dóna suport en aquesta relació telemàtica. Adjuntem horaris i tota la informació corresponent.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49