Avisos

 • GRUP DE WHATSAPP DEL POBLE

  GRUP DE WHATSAPP DEL POBLE

  Recordem que si algú està interessant a formar part del grup de WhatsApp on s’hi van comunicant totes les novetats o incidències del poble, només ho heu de demanar a l’Ajuntament.

 • SOL·LICITUD PER FER FOC

  Us informem que podeu tramitar les sol·licitud per fer foc (Activitats de risc al medi natural) seguint el mateix procediment de cada any.

  RECORDATORI TRÀMIT

  El ciutadà entra la sol·licitud a l’ajuntament. Aquest ho envia al DAMM, que entra les sol·licituds al programa PERFOC. Els agent Rurals informen les sol·licituds contactant amb el sol·licitant.

  TRÀMIT dels municipis catalogats d’alt risc d’incendi forestal  15 de juny al 15 setembre ( El Brull, Lluçà, Oristà, St. Bartomeu del Grau, St. Matí de centelles Taradell, Collsuspina, Muntanyola, Rupit i Pruit, St. Boi de Lluçanès, Seva, Tavèrnoles, Gurb, Olost, Prats de Lluçanès, St. Julià de Vilatorta, Sora, Tona)

  Els Agents Rurals, informem la sol·licitud i a partir d’aquí  és  Servei de Prevenció d’Incendis Forestals els que  autoritzen o deneguen.

  “Aquesta activitat és informada per Agents Rurals pel que fa a les mesures de prevenció d'incendis establertes d'acord amb el Decret 64/1995, de 7 de març, pel qual s'estableixen mesures de prevenció d'incendis forestals”.

  “L’autorització no eximeix del compliment  de les obligacions i restriccions establertes per l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària  ocasionada pel COVID-19.”

 • MITJANS PER COMUNICAR CANVIS DE DOMICILI A TRÀNSIT

  Us fem arribar la informació actualitzada sobre els mitjans que permeten la comunicació del canvi de domicili del Permís de Circulació i/o de Conducció evitant desplaçaments innecessaris als ciutadans (a més dels relatius a la tramitació presencial a les Prefectures de Trànsit i a les oficines de l’ORGT, que requereixen cita prèvia i que estan suspesos temporalment).

  • PERMIS DE CIRCULACIÓ :

  - Per telèfon trucant al 060. Si el nou domicili coincideix amb el que figura a l'INE, es procedeix a anotar el canvi sol·licitat en el Registre de vehicles (cal que l'interessat s'hagi empadronat en el nou domicili 20-30 dies abans).

  - A través de l'entorn web de la DGT mitjançant el registre electrònic: https://sede.dgt.gob.es/es/vehiculos/cambia-domicilo-vehiculo/index.shtml

  - Presencialment a les Prefectures de Trànsit. Cal demanar cita prèvia: https://sede.dgt.gob.es/es/otros-tramites/cita-previa-jefaturas/index.shtml

  - Presencialment a una oficina de l’ORGT. Cal demanar cita prèvia: https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/CitaPrevia/citapreviaP0?NouTramit

  • PERMIS DE CONDUCCIO :

  - Per telèfon trucant al 060. Es pot modificar el domicili a efectes de notificacions si aquest coincideix amb el que figura a l'INE (cal que l'interessat s'hagi empadronat en el nou domicili 20-30 dies abans).

  - Des de l'app miDGT : https://sede.dgt.gob.es/es/appmidgt. Descarregant aquesta aplicació es pot consultar i modificar l'adreça de notificacions de forma gratuïta. A més, serveix per portar en format digital el permís de conducció, així com la documentació dels vehicles (permís de circulació i fitxa tècnica dels vehicles matriculats a partir de novembre de 2016)

  - A travès de l'entorn web de la DGT mitjançant l'aplicació cl@ve,o bé mitjançant el Punto de Acceso General. Més ninformació en https://sede.dgt.gob.es/es/permisos-de-conducir/cambio-de-direccion-para-notificaciones/  

  -Presencialment a les Prefectures de Trànsit. Cal demanar cita prèvia: https://sede.dgt.gob.es/es/otros-tramites/cita-previa-jefaturas/index.shtml

  -Presencialment a una oficina de l’ORGT. Cal demanar cita prèvia: https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/CitaPrevia/citapreviaP0?NouTramit

 • COBRAMENT IAE 2020
 • CALENDARI ANDRÒMINES DEIXALLERIA SORA ANY 2020

  Calendari andròmines i deixalleria mòbil a Sora, exercici 2020

Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29
Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29