Inauguració restauració Església

Dissabte, 28 de maig de 2022 de 11.30 h a 13.30 h

El diumenge 28 de maig es farà la presentació de la restauració de les pintures de l’Església de Sant Pere de Sora, realitzades per l’empresa Vicus SCP entre els anys 2019 i 2020. Aquest acte s’havia de realitzar un cop finalitzades les obres, però degut a la pandèmia s’ha anat posposant.

            La presentació començarà  a la sala polivalent de l’Ajuntament a les 11:30h amb una projecció de fotos de l’abans i el després de la restauració, conduït per Mireia Farrerons Ballús i Francesc Tornero Ramera, tots dos de Vicus SCP, empresa de conservació i restauració del patrimoni artístic. L’explicació continuarà amb una visita guiada a l’Església, on es van podran contemplar totes les obres i també resoldre tots els dubtes o curiositats que vagin sorgint.

            L’acte estarà acompanyat pel Reverend Senyor Arxipreste Jordi Sala i del Rector de la parròquia Mn. Jean Pierre Citenga, i també comptarem amb la veu de mezzosoprano de Clàudia Andreu Muñoz, veïna de Sora i alumna del Conservatori de Música de Barcelona, que ens interpretarà dues peces.  La diada es clourà amb un vermut popular a davant de l’Església, que anirà a càrrec de la Junta Parroquial.

            Hi esteu tots convidats!!!

Quin cost té:

Gratuït

Església Parroquial de Sant Pere

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.05.2022 | 13:15