Deixalleria mòbil

Complementària al servei de deixalleria fixa, el municipi de Sora disposa de servei de deixaleria mòbil, amb l'objectiu d'apropar el servei al ciutadà i fomentar el reciclatge de residus voluminosos.

Tanmateix, es pretén millorar el coneixement d'aquesta instal.lació a la població en general i augmentar la quantitat recollida d'aquest tipus de residus.

QUE S'HI POT DIPOSITAR?

Voluminosos o andròmines: Mobles vells, electrodomèstics (neveres, rentadores, congeladors, televisors grans...), matalassos, somiers, estris diversos de la llar, etc...

Aquests residus no inclouen materials voluminosos d'origen no domèstic (per exemple, els provinents d'activitats comercials o industrials) o runes i residus d'obra.

A QUI VA DESTINAT?

Els usuaris als que es destina el servei de deixalleria mòbil són els ciutadans que de forma particular poden aportar els residus que no es poden llençar als contenidors de deixalleria fixa.

A ON I QUAN ES POT TROBAR?

A Sora disposem d'una deixalleria mòbil al mateix poble i, també, al Polígon Industrial La Teuleria del Serradet. La podreu trobar els dies establerts que figuren en el calendari adjunt.

 

Darrera actualització: 11.05.2017 | 14:37