XERRADA PER FAMÍLIES

Dijous, 25 de març de 2021 de 19.00 h a 20.00 h

Les jornades d’orientació acadèmica Càpsula, van adreçades a totes les persones joves però també a professionals i famílies que acompanyem en les transicions educatives. 

El proper dijous 25 de març es realitzarà la xerrada en directe i telemàtica  “No sap què fer!? Com podem ajudar als nostres fills/es”, d’una hora de durada de la mà de l’entitat Fita Personal i la col·laboració de Diputació de Barcelona. 

Aquesta sessió, que es realitzarà a les 19h del vespre, està enfocada a donar eines, recursos i informació a les famílies per tal de donar suport als fills/filles i acompanyar-los en les seves transicions educatives.  

Per accedir a la xerrada cal entrar a la pàgina web de CÀPSULA, www.osonajove.cat/capsula. Un cop allà s’haurà d’accedir a la pestanya jornades famílies i professionals i allà hi haurà l’enllaç per accedir a la xerrada. Un cop realitzada la xerrada es demana la col·laboració de les famílies perquè responguin un formulari d’avaluació que hi haurà al mateix espai web. 

Les jornades, impulsades pel Servei Comarcal de Joventut, compten amb la col·laboració dels i les professionals de Joventut de la comarca, i també del servei d’Educació comarcal. 

Podeu trobar més informació al web www.osonajove.cat/capsula i a les xarxes socials del servei d’Osona Jove.
 

Darrera actualització: 22.03.2021 | 10:02