Xerrada informativa sobre la recollida selectiva a l'Ajuntament de Sora

Dilluns, 29 d'octubre de 2018 de 19.30 h a 21.30 h

Des de l’Ajuntament estem preocupats sobre com estem fent la separació de residus al nostre municipi. El problema és que a casa no triem correctament les 3 fraccions bàsiques de la recollida selectiva:  les restes de menjar (fracció orgànica), els envasos lleugers i paper/cartró (fracció multiproducte) i el vidre.
Separant aquestes 3 fraccions, ens hauria de quedar una petita bossa per la fracció que no és reciclable, el rebuig (el que llencem al contenidor verd fosc) i, en canvi, les dades ens mostren que la major part del què recollim prové del contenidor de rebuig.
Per millorar les dades, farem canvis en les àrees de contenidors, per tal que no ens trobem punts on únicament hi ha contenidors de rebuig. Per economia i per ecologia, entre tots hem de millorar la gestió dels residus, i us ho voleu explicar bé! Per això, us convidem a:
Sessió informativa sobre gestió de residus. Dilluns 29 d’octubre a les 19:30h a l’Ajuntament.
I el dissabte 3 de novembre, pots venir a visitar L’ECOESTACIÓ, un vehicle itinerant on podreu aprendre tot jugant amb jocs interactius i podreu preguntar tots els vostres dubtes. Pels mes matiners, hi haurà esmorzar de coca i xocolata! No us oblideu de la tassa! Darrera les escoles de Cussons . De 10h a 14h. Gratuït i per totes les edats.

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon gratuït d’atenció a l’usuari de Recollida de Residus d’Osona, 900 102 989.

Ajuntament de Sora - Oficina d'Atenció a l'Usuari (AOC)

Carrer de l'Església, 1 - 08588 Sora - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:938 529 193
Adreça electrònica: sora@sora.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 9 a 14 h. Dilluns de 16 a 18 h.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 19.10.2018 | 10:57