Notícies

 • 26 de juliol de 2017 Assessorament clàusules abusives en prèctes hipotecaris

  La Diputació de Barcelona, amb la col.laboració amb el Col.legi d'advocats de Vic, ha posat a disposició de les persones consumidores, un servei d'orientació jurídica per a qui senti afectat per a clàusules abusives en les seves contractacions amb entitats bancàries. Això inclou els afectats per a clàusules sòl, però també per d'altres tipus de clàusules abusives.

 • Foto 11 de juliol de 2017 Visita a Sora de la delegada del Govern a la Catalunya Central

  El dia 28 de juny, la delegada del Govern a la Catalunya Central s'ha reunit a l'Ajuntament amb l'alcaldessa, Janna Locher, un any després de la inauguració del nou edifici de l'ajuntament i al qual també hi va assistir acompanyant a la Consellera Meritxell Borràs. L'essència d'un municipi poblacionalment petit i territorialment extens ha estat present en la trobada, i molt dels temes tractats s'han vinculat a aquest fet.
  Així l'alcaldessa i delegada han pogut intercanviar impressions vers el projecte educatiu del municipi, la necessitat d'arranjament de camins, el transport, la seguretat, i diferents aspectes vinculats amb l'abastament i depuració d'aigua. Vilagrà s'ha compromès a donar tràmit dels requeriments i necessitats del municipi als diferents departaments responsables de la Generalitat amb vocació de donar resposta favorable als plantejaments efectuats.

 • Foto 22 de juny de 2017 Acte presentació "Toponímia viva de Sora"

  L'Ajuntament de Sora ha col.laborat en l'edició de la publicació anomenada "TOPONÍMIA VIVA DE SORA", realitzada per Francesc Navarro Coma. 

 • 8 de juny de 2017 Presentació Naturàlia.cat

  Enguany la campanya VIUELPARC del Castell de Montesquiu presenta NATURÀLIA.CAT, un aparador per compartir el que es fa de bo i millor en el conjunt de tots els parcs.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49