Notícies

 • 2 de febrer de 2018 BUS NIT Carnaval de Torelló

  El projecte “BUS NIT” que el Consell Comarcal i els ajuntaments d’Osona han organitzat consisteix a oferir als joves un servei de transport que faciliti la tornada del pròxim Carnaval de Torelló

  Consisteix a posar un bus que passarà per tots els pobles de la zona, entre ells Sora, el diumenge 11 de febrer de 2018. Els usuaris d'aquest bus han d'estar al carrer del Ter (davant el gimnàs Osonawellness) de Torelló a les 4 del matí.

  Aquest servei està destinat a joves a partir de 16 anys, té un cost de 6€, i les places són limitades.

  Per inscriure't cal anar al teu Ajuntament, tens temps fins el 8 de febrer de 2018, omplir la inscripció i abonar l’import en el moment d’entregar-la.

  Pots trobar el document d’inscripció al link de continuació o el mateix ajuntament te'l proporcionarà.

 • 19 de desembre de 2017 Nadal 2017 a Sora

  El dia 24 de desembre a les 18:00h cagarem el tió a la plaça de Can Corominas i el 25 de desembre a les 11:30h missa de Nadal.

 • 1 de desembre de 2017 Curs intensiu d'educador caní

  Després de 7 llargs anys, Territori Caní té el gran honor de presentar-vos, del 6 al 10 de desembre un "curs intensiu d'educador caní" , impartit per Santi Vidal i amb l'especial col.laboració de Eli Hinojosa.

 • 1 de desembre de 2017 Presentació de les zones d'actuació prioritària (ZAP) per la prevenció d'incendis a l'àmbit de treball de l'Associació de propietaris forestals "Serra de Bellmunt"

  Dijous dia 14 de desembre de 2017 a 2/4 de 8 del vespre a la Sala polivalent de l'Ajuntament de Sora

 • 9 de novembre de 2017 Fira del bosc a la taula

  El dia 19 de novembre se celebra una nova edició de la Fira del bosc a la taula que compta amb diferents novetats. Aquesta edició està dedicada al món desl pastors i els seus animals.

 • 26 d'octubre de 2017 Castanyada a Sora

  De nou arriba la castanyada a Sora. A les 17:30h. Conte contes "Les veus del Parc" llegendes de Sora. Us espai acollidor on escoltar històries i potser també explicar-les.

  A continuació torrada de castanyes a la plaça de Can Corominas, qui vulgui pot portar panellets.

  Parada de l'escoleta Riu.

  Panallets, pastissos i sucs.

 • 3 d'octubre de 2017 L'Ajuntament es suma a l'aturada general

  Com a rebuig i condemna a la violència que es va viure ahir en el decurs de la jornada electoral, l'Ajuntament de Sora es suma a l'aturada general convocada per demà dimarts dia 3 d'octubre.

 • Tardor 2017 27 de setembre de 2017 Activitats de tardor al parc del Castell de Montesquiu
 • LEADER 2017 27 de setembre de 2017 Ajuts LEADER 2017 - Programa d'ajuts per fomentar el desenvolupament de les zones rurals
  El programa d'ajuts per fomentar el desenvolupament de les zones rurals consisteix en una metodologia de treball que té com a objectiu fomentar el desenvolupament local de les zones rurals i ajudar les entitats i persones del món rural a millorar el potencial del seu territori.
 • El Trobador 27 de setembre de 2017 Edició núm. 3 del Butlletí del poble "El Trobador"

  Butlletí de l'Ajuntament de Sora.
  Crònica de l'activitat municipal.
  Publicació anual setembre 2016 - setembre 2017.
  Exemplar núm. 3.
  També ens pots seguir al facebook: Ajuntament de Sora i Comissió de Festes de Sora.
  Si tens dubtes o suggeriments: sora@diba.cat i tel. 93 852 91 93.

 • 26 de juliol de 2017 Assessorament clàusules abusives en prèctes hipotecaris

  La Diputació de Barcelona, amb la col.laboració amb el Col.legi d'advocats de Vic, ha posat a disposició de les persones consumidores, un servei d'orientació jurídica per a qui senti afectat per a clàusules abusives en les seves contractacions amb entitats bancàries. Això inclou els afectats per a clàusules sòl, però també per d'altres tipus de clàusules abusives.

 • Foto 11 de juliol de 2017 Visita a Sora de la delegada del Govern a la Catalunya Central

  El dia 28 de juny, la delegada del Govern a la Catalunya Central s'ha reunit a l'Ajuntament amb l'alcaldessa, Janna Locher, un any després de la inauguració del nou edifici de l'ajuntament i al qual també hi va assistir acompanyant a la Consellera Meritxell Borràs. L'essència d'un municipi poblacionalment petit i territorialment extens ha estat present en la trobada, i molt dels temes tractats s'han vinculat a aquest fet.
  Així l'alcaldessa i delegada han pogut intercanviar impressions vers el projecte educatiu del municipi, la necessitat d'arranjament de camins, el transport, la seguretat, i diferents aspectes vinculats amb l'abastament i depuració d'aigua. Vilagrà s'ha compromès a donar tràmit dels requeriments i necessitats del municipi als diferents departaments responsables de la Generalitat amb vocació de donar resposta favorable als plantejaments efectuats.

 • Foto 22 de juny de 2017 Acte presentació "Toponímia viva de Sora"

  L'Ajuntament de Sora ha col.laborat en l'edició de la publicació anomenada "TOPONÍMIA VIVA DE SORA", realitzada per Francesc Navarro Coma. 

 • 8 de juny de 2017 Presentació Naturàlia.cat

  Enguany la campanya VIUELPARC del Castell de Montesquiu presenta NATURÀLIA.CAT, un aparador per compartir el que es fa de bo i millor en el conjunt de tots els parcs.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49