Salutació de l'Alcaldessa

Benvolguts/des vilatants, 

Benvinguts i benvingudes a la nova pàgina web de l'Ajuntament de Sora. Un portal virtual que, per una banda, ha de servir d'ajuda a la gent del nostre poble i, per l'altra, a tots aquells que volen conèixer i visitar Sora.

Amb aquesta nova eina que us posem a l’abast, pretenem estrènyer el vincle amb els veïns i veïnes, millorar l’atenció, els serveis i la transparència.

Vivim en un món informatitzat, i cada vegada més. Per això la web de Sora neix per ajudar-te, per poder fer tràmits en línia, veure notícies, saber les festes que es realitzen i informar del nostre poble. Esperem que us sigui una eina útil i completa. Aquí, hi podeu fer tots els suggeriments que cregueu oportuns i, si és el cas, assenyalar-nos qualsevol mancança. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través d'aquesta adreça  electrònica: sora@diba.cat.

Tots sumem per fer un poble  millor, més enllà de mèrits individuals, treballem colze a colze per aconseguir l’èxit col·lectiu.  L’acció també és a les teves mans i a un sol clic!

Us convidem a seguir la pàgina de Facebook de Sora on podeu seguir tot el que es fa al municipi i informacions d'interès.

Així doncs estem a la vostre disposició i us convido a visitar-nos.

Una forta salutació.

 

Janna Locher Casas
Alcaldessa de Sora

Darrera actualització: 15.02.2019 | 10:12
Darrera actualització: 15.02.2019 | 10:12