AGRAÏMENT DE LA COMISSIÓ DE FESTES

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 00:00

Adjuntem agraïment per part de la Comissió de Festes.

Benvolguts veïns,

Després del cap de setmana tan intens que vàrem viure de Festa Major, volíem compartir unes paraules.

Des de la comissió de festes volem agrair, de tot cor, a tota la gent que ha participat en els actes de festa major. Sabem que en aquesta època tan estranya a vegades costa participar en actes o planificar activitats. Però malgrat tot, sentim que el poble es va omplir de vida durant el cap de setmana. 

Volem agrair als participants i als artistes que han fet possible la festa major, per creure en la cultura, i per donar espai a la celebració.

Estem molt orgulloses de la feina feta, i de la resposta que vàrem tenir de tots els veïns i veïnes. Us volem donar les gràcies!
Sense el suport de tots vosaltres i la col·laboració, no hauria estat possible.

Agrair a JM Jardiners, Ramon Puig, Can Corominas, Carrosseries Molas, Formatgeria Mas Rovira, per la seva ajuda i col·laboració.

I a tot el plec d'artistes i serveis que varen fer de la Festa Major la festa que va ser.

També dir-vos que estem obertes a qualsevol mena de proposta, idea o suggeriment per activitats o festes al poble que es vulguin realitzar; podeu escriure'ns per Instagram o enviar-ho a comissiofestessora@gmail.com. També dir-vos que la comissió està oberta a tota aquella persona que tingui ganes de involucrar-se, fer pinya i organitzar esdeveniments perquè tots ens puguem trobar i en puguem gaudir.

Moltes gràcies, i fins ben aviat!

La Comissió de Festes

Darrera actualització: 27.07.2021 | 12:06