Guia del contribuent i calendari fiscal 2021

Tràmits en línia

Us recordem que es poden realitzar tots els tràmits telemàticament a orgt.cat/gestions a qualsevol hora del dia, els 365 dies a l'any: obtenir el duplicat de documents de pagament, veure el detall dels rebuts domiciliats, efectuar el pagament amb targeta bancària, presentar escrits relatius a tributs o multes de trànsit, accedir a les vostres notificacions electròniques, entre d'altres.

Cita prèvia

Per realitzar tràmits presencials a les nostres oficines, és necessari demanar cita prèvia a orgt.cat/ cites on trobareu tota la informació d'aquest servei.

Notificacions i comunicacions electròniques

Les persones físiques poden decidir i comunicar en qualsevol moment a aquest Organisme que volen ser notificades electrònicament. Amb la finalitat que tingueu informació sobre quan es produeixen les vostres notificacions electròniques us recomanem, si no ho heu fet encara, que ens comuniqueu els mitjans d'avís (telèfon mòbil i/o adreça de correu electrònic), a orgt.cat/notificacions entrant amb identificador digital.

Domiciliació bancària dels rebuts

Amb la domiciliació bancària dels rebuts no us n'heu de preocupar més, ja que evitareu la possibilitat de recàrrecs a pagar fora de termini. 

Alertes de pagament

El sistema d'alertes és un servei gratuït del qual podeu gaudir si teniu domiciliat algun rebut, preferiblement l'Impost sobre béns immobles. Amb aquest servei rebreu un correu electrònic o un SMS uns dies abans que es faci el càrrec del vostre rebut en el compte bancari.

També rebreu alertes d'altres rebuts que no tingueu domiciliats si encara estan pendents de pagar pocs dies abans que finalitzi el període de pagament voluntari. Us hi podeu apuntar, només per internet, a orgt.cat/alertes amb identificador digital, A través del web idcatmobil.seu.cat podeu obtenir un identificador digital idCAT mòbil al moment.

Més avantatges

L'Ajuntament fracciona el pagament d'alguns tributs en diversos terminis si els teniu domiciliats 30 dies abans del període de pagament.

Darrera actualització: 06.05.2021 | 12:25