SOL·LICITUD PER FER FOC

Us informem que podeu tramitar les sol·licitud per fer foc (Activitats de risc al medi natural) seguint el mateix procediment de cada any.

RECORDATORI TRÀMIT

El ciutadà entra la sol·licitud a l’ajuntament. Aquest ho envia al DAMM, que entra les sol·licituds al programa PERFOC. Els agent Rurals informen les sol·licituds contactant amb el sol·licitant.

TRÀMIT dels municipis catalogats d’alt risc d’incendi forestal  15 de juny al 15 setembre ( El Brull, Lluçà, Oristà, St. Bartomeu del Grau, St. Matí de centelles Taradell, Collsuspina, Muntanyola, Rupit i Pruit, St. Boi de Lluçanès, Seva, Tavèrnoles, Gurb, Olost, Prats de Lluçanès, St. Julià de Vilatorta, Sora, Tona)

Els Agents Rurals, informem la sol·licitud i a partir d’aquí  és  Servei de Prevenció d’Incendis Forestals els que  autoritzen o deneguen.

“Aquesta activitat és informada per Agents Rurals pel que fa a les mesures de prevenció d'incendis establertes d'acord amb el Decret 64/1995, de 7 de març, pel qual s'estableixen mesures de prevenció d'incendis forestals”.

“L’autorització no eximeix del compliment  de les obligacions i restriccions establertes per l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària  ocasionada pel COVID-19.”

Darrera actualització: 11.06.2020 | 12:26